Predjelo Žabar

Od predjela, pored pileće paštete i sira sa susamom, tu su i ostali specijaliteti, kao što su salata od morskih plodova, pileća, španska i ljubavna salata.
Naravno, kao i uvek na Žabaru, pozivamo Vas da napravite svoju ličnu kombinaciju od više različitih predjela i salata iz naše bogate ponude.

Next

Ćuretina Žabar

Pikantne note sosa od milerama i gorgonzole, u kombinaciji sa ćurećim šniclama, stvaraju savršen spoj ukusa zbog kojeg je ćuretina Žabar postala jedno od Vaših omiljenih jela, a naš zastitni znak.
Ovo jedinstveno jelo osmislio je davne 1998. godine sam vlasnik Žabara.

Next

Baka Darin kolač

Jednog dana pronađen je recept, potkrepljen pričom, stare gospođe Dare Poznanić, majke vlasnika restorana »Žabar«, koja je dala svoj doprinos u osmišljavanju ovog jedinstvenog kolača.
Sigurni smo da ćete i Vi uživati u bogatstvu ukusa domaće bundeve, jabuka, suvih šljiva, prelivenih livadskim medom, posutih cimetom i serviranih sa kuglom sladoleda od žita i jezgra oraha.

Next


Nikola Pavlov - šef kuhinje

" Ljubav prema gastronomiji počinje samim tim jer sam odrastao uz tradicionalne kulinarske specijalitete iz malog sremačkog mesta Progar. Sve to me je podsticalo da stvaram nova moderna i savremena jela, koja neprestano usavršavam. Inspiraciju nalazim svuda oko sebe, počevši od muzike, ambijenta, ljudi i naravno posla koji volim. Moja karijera duga 20 godina i dalje će trajati jer moja inspiracija može biti samo sve veća... "